• 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Φαρσάλων – Λαμίας
 • (24910) 23035
 • (24910) 23583
elende

  Εγγύηση Ποιότητας

  Η κατασκευή πραγματοποιείται σε δικό μας εργοστάσιο με χρήση πιστοποιημένων, ποιοτικών υλικών που προμηθευόμαστε μέσα από τις συνεργασίες που επισυνάψαμε κατά την εξέλιξή μας.

  Η εγγύηση ποιότητας που παρέχουμε στηρίζεται στη χρήση υλών άριστης ποιότητας καθώς επίσης και στην κατασκευαστική τεχνογνωσία μας και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

  Η ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε, είναι για μας αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Κάθε έπιπλο κατασκευάζετε με μεράκι και στόχο να αντέχει στο χρόνο και στις ανάγκες σας.

  Η Εργοστασιακή Εγγύηση καλής λειτουργίας, είναι η μοναδική εξασφάλισή σας ότι το προϊόν το οποίο έχετε επιλέξει, θα έχει τις επιθυμητές ιδιότητες και θα καλύπτει τις ανάγκες.

  Η  " Βιοτεχνία & Εμπορία Επίπλων Βασίλης Ρίζος & ΣΙΑ Ο.Ε " εγγυάται για την καλή κατασκευή, ποιότητα και λειτουργία όλων των προϊόντων της. Εγγυάται την πλήρη συμβατότητα και υψηλή ποιότητα των υλικών.
  Η εταιρία αναλαμβάνει την αντικατάσταση του τμήματος ή του μηχανισμού που έχει παρουσιάσει κάποιο ελάττωμα, εφόσον το ελάττωμα οφείλεται στην κατασκευή και δεν έχει προκληθεί ζημιά από κακή μεταφορά, κακή αποθήκευση, κακή εγκατάσταση, κακή χρήση ή αμέλεια.

  logonew2

  Η Βιοτεχνία & Εμπορία Επίπλων Βασίλης Ρίζος & ΣΙΑ Ο.Ε προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με σεβασμό και κουλτούρα προσανατολισμένη στην εξυπηρέτησή των πελατών της.

  © 1986 ΡΙΖΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε   Έπιπλα οδοντιατρείου | Έπιπλα εργαστηρίου | Επιπλα Φαρμακείου
   Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Domain Name

  Search