• 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Φαρσάλων – Λαμίας
 • (24910) 23035
 • (24910) 23583
elende

  Τρόποι Πληρωμής

  Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας οι τρόποι πληρωμής που είναι διαθέσιμοι από το rizos.com.gr είναι οι ακόλουθοι:

  Με μετρητά: Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, καταβλητέα στο ταμείο καταστήματος.

  Με χρεωστική / πιστωτική κάρτα: Κάνουμε δεκτές τις κάρτες Visa, MasterCard, καθώς και τις Χρεωστικές κάρτες των Ελληνικών Τραπεζών. Εξοφλήστε την παραγγελία σας άμεσα με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας την αξία των επίπλων και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας. Για την αγορά με δόσεις ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταβάλετε το σύνολο του πόσου όπως έχει διαμορφωθεί από την παραγγελία σας στους κάτωθι λογαριασμούς,

  ΕΘΝΙΚΗ :
  ΠΕΙΡΑΙΩΣ :
  EUROBANK :
  ALPHA BANK :

  Κατά την κατάθεση, πρέπει να καταχωρίσετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας στην αιτιολογία κατάθεσης. Επίσης, πρέπει να ενημερώσετε email () ή τηλεφωνικώς (24910 23035) για την κατάθεση σας. Με την ολοκλήρωση της εξόφλησης αρχίζει η εκτέλεση της παραγγελίας σας.

  Το rizos.com.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για λάθος κατά την κατάθεση εκ μέρους του πελάτη, ούτε για την παράληψη ενημέρωσης του Βασίλης Ρίζος & ΣΙΑ Ο.Ε για την κατάθεση.

  logonew2

  Η Βιοτεχνία & Εμπορία Επίπλων Βασίλης Ρίζος & ΣΙΑ Ο.Ε προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με σεβασμό και κουλτούρα προσανατολισμένη στην εξυπηρέτησή των πελατών της.

  © 1986 ΡΙΖΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε   Έπιπλα οδοντιατρείου | Έπιπλα εργαστηρίου | Επιπλα Φαρμακείου
   Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Domain Name

  Search